INTERNETT OG TELEFONI

Alle som leverer TV signaler leverer også Internett og telefoniløsninger over den samme kabelen (TV-kabelen eller koaksialkabelen). I tillegg til dette tilbyr også Multinett via en rekke av de vanligste teleoperatører også Internett og telefoni via den ordinære telefonkabelen. Dette gjelder i dag kun for nordlige deler av Holmlia. Alle som må via Nordåsveien til sitt hjem kan ikke lenger tilbys tjenester over telefonkabelen. For de som har tilgang, tilbys Internett som ADSL, og for noen operatører også som VDSL.

Multinett har avtaler med følgende operatører for Internett og/eller telefoni over telefonkabelen:

  • NextGenTel
  • GET/TDC
  • Telenor

For de som ønsker å bestille slike abonnement over Multinetts linjer, kontaktes den valgte operatør direkte for tilbud og bestilling. Ifølge reglement fra NKOM skal netteier ha godtgjørelse fra operatør som sender signaler i andre operatørers nettverk. Alle operatører baker slik nettleie inn i sluttbrukerprisene slik at dette ikke blir synlig for forbruker. Unntaket er Telenor som ikke vil gjøre dette. Multinett må derfor sende ut separat faktura til alle kunder i Multinetts nettverk for telefoni- og bredbåndstjenester bestilt fra Telenor.

Operatør tilgang

Multinett eier og driver de tradisjonelle telefonkablene på Holmlia, og har tilgang til omkring 4.800 husstander. Det er etablert nettverkssenter i Ravnåsveien 1 med fiberaksess fra Oslo sentrum. Multinett tilbyr andre operatører:

  • Telelosji
  • Telefoni aksess
  • ADSL aksess

Multinett tilrettelegger avtaleverk for de ulike tjenestene. Henvendelser rettes til firmapost@multinett.no

 
KONTAKT
Vi er her for å hjelpe deg